Markkinointia palveluna

markkinoinnin konsultointi markkinointia palveluna kilpailija-analyysi

Markkinointia palveluna eli MaaS (Marketing as Service) antaa resurssit tehdä tehokasta markkinointia

Teemme yrityksille ja järjestöille markkinointia palveluna. Erikoisosaamisemme avulla saat nopeasti ja helposti käyttöösi tehokkaimmat markkinointikeinot strategiasi tueksi. Kokeneet tuottajat toteuttavat näyttävät ja tehokkaat markkinointikampanjat puolestasi ja sinä päätät panostuksen suuruuden.

Hoidamme puolestasi verkkosivujen toteutuksen, sisällön tuotannon, markkinointikampanjat, tulosten mittaamisen ja liidien kvalifioinnin. Tunnemme erittäin hyvin B2B-markkinoinnin ja sen parhaat käytännöt.

Teemme puolestanne markkinoinnin sisällön, hallinnoimme digitaalisia markkinointikanavia ja jakelua. Kirjoitamme, kuvitamme ja teemme videosisältöjä. Koulutamma henkilöstöänne sosiaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa. Hyödynnämme tehokkaita järjestelmiä sisältöjen jakelussa (Klaviyo, Mailchimp, Adwords, Linkedin, Facebook / Instagram & Youtube) sekä analytiikkatyökaluja liidien tunnistamisessa (Google Analytics & Leadfeeder).

Inbound-markkinoinninissa toteutamme tarkasti kohdennettuja kampanjoita, joilla kasvatetaan verkkokävijöiden määrää ja liidien laatua. Hyödynnämme teknologiaa laadukkaiden liidien tunnistamisessa. Tarvittaessa hyödynnämme telemarkkinoitia liidien arvioimisessa ja seuraavien steppien sopimisessa myyntitiimin kanssa.

Tunnistamme ostajaprofiilit ja ostopolun

Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus vaatii kunnollisen suunnitelman. Tunnistamme yhdessä organisaatiosi kanssa ostajaprofiilit ja ostopolut. Suunnittelemme ja toteutamme ostajillesi suunnatut sisällöt ja kampanjat, joilla markkinointi voidaan aloittaa nopeasti. Valmistelemme suppiloon tulevia liidejä monipuolisella markkinoinnilla ja avustamme liidien konvertoitumisessa asiakkaiksi. Te voitte keskittyä yrityksessänne palveluistanne oikeasti kiinnostuneiden liidien kontaktoimiseen.

Verkkosivut ja analytiikka kuntoon

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksenne palvelut ja tuotteet parhaiten esille tuovat verkkosivut. Toteutamme projektissa tarvittavat integraatiot CRM:ään, Marketing Automaatio -järjestelmään, Google Analyticsiin, Leadfeederiin, Search Consoleen ja Google Tag Manageriin. Tehdäksemme ostoprosessista saumatonta ja markkinointitoimenpiteistä mitattavia, tulee meidän myös yhdessä määritellä tavoitteet ja mitattavat tapahtumat.

Markkinointiautomaation käyttöönotto

Käynnistämme hyväksymänne kampanjat, jonka jälkeen moderoimme ja optimoimme kampanjan tuloksia. Seuraamme päivittäin liidien syntymistä ja pohdimme yhdessä kanssanne viikkopalaverissa, että millaisia uusia steppejä otamme liidien kvalifioinnissa ja nurturoinnissa. Kuukausittain käymme läpi syntyneet uudet liidit ja seuraamme kuinka moni heistä konvertoituu asiakkaaksi.

Sinä voit keskittyä päätösten tekoon ja myyntiin, me hoidamme digitaaliset markkinointikampanjat. 

Kilpailija-analyysi

Teemme myös pyynnöstänne verkkoliikenteen pohjalta kilpailija-analyysit, jossa tutkimme nykyisen sivuston ja arvioimme sen pohjalta mahdollisuudet ja kilpailijoita samalla toimialalla. Lue tarkemmin Kilpailija-analyysistä.

Seuraa Linkedinissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.