b2b verkkosivut
OTA YHTEYTTÄ

B2B verkkosivut

B2B verkkosivustojen toteutuksen yhteydessä mietimme, että millainen on yrityksenne ostajaprofiili ja millainen on ostopolku. Mietimme yhdessä teidän kanssanne, että mitkä ovat ne toiminnallisuudet ja sisällöt, jotka kiinnostavat potentiaalisia asiakkaitanne ja kertovat yrityksen palveluista ja tuotteista parhaiten (SEO).

Tavoitteellisella markkinoinnilla varmistatte, että saatte markkinointiin sijoittamallenne pääomalle parhaan mahdollisen tuoton. Autamme teitä asettamaan tavoitteet ja seuraamaan tulosten kehitystä (CRM, Google Analytics). 

Integroitte sivustonne tarvittaviin järjestelmiin B2B markkinointistrategianne mukaisesti. Autamme teitä integroimaan B2B-verkkosivut CRM:n ja Marketing Automation -työkaluihin (Marketo, Mailchimp) sekä analytiikka työkaluihin (Google Analytics, Search Console).

Parhaimmalla yhdistelmällä pystytte näkemään mistä yrityksistä ja ketkä henkilöt sivuillanne vierailevat. Läpinäkyvyys verkkovierailijoissa auttaa tekemään tehokkaampaa B2B-myyntiä, koska olette yhteydessä oikeisiin palveluistanne kiinnostuneista päättäjiin.

BLOGI: B2B-verkkosivut BLOGI: InBound Markkinointi

VERKKOKAUPAT (e-Commerce)

​Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita verkkokauppoja (eCommerce). Lähtökohtana on vastata asiakkaan tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Asiakasprofiilin ja ostopolun määrittelyn avulla tunnistamme asiakkaat ja tiedämme kuinka heidät tavoittaa.  Lisäksi hyödynnämme omaa kokemustamme digitaalisesta markkinoinnista ja viimeisimmän tietämyksemme verkkokaupan trendeistä ja kehityssuunnista.

Lähdemme tekemään projektia ensin kuunnellen asiakkaan tarpeita, joiden pohjalta teemme sivupohjan ja suunnitelman sivusta. Projektin aikataulu määritellään samassa yhteydessä, kun asiakas hyväksyy suunnitelman. Toteutuksesta tulee varsin nopeasti ensimmäinen versio asiakkaan kommentoitavaksi, jonka pohjalta teemme tarvittavat muutokset ja lisäykset sivustolle. Ennen sivuston julkistamista testaamme sivuston käytettävyyden ja koulutamme asiakkaan itse ylläpitämään ja päivittämään sivustoa. ​

Voidaksesi seurata mitä verkkokaupassasi tapahtuu yhdistämme sivun Google Analyticsiin, josta saat hyvin laaja-alaisesti erilaisia raportteja ja analyyseja kävijöistä.

BLOGI: Erply & Woocommerce RAPORTTI: VERKKOKAUPPA-ALUSTAT 2020 CASE: LINTUKOTO MARKKINOINTIA PALVELUNA OTA YHTEYTTÄ!
ecommerce verkkokauppa verkkosivut verkkokaupat
OTA YHTEYTTÄ

VARAA AIKA 30 MINUUTIN ILMAISEEN KONSULTOINTIIN

Meillä digitaalisen markkinoinnin konsultin alkuneuvonta (30 min.) on MAKSUTONTA. Ota yhteyttä ja varaa aika.