Ajanvarauskalenteri WordPress -verkkosivut

ajanvarauskalenteri wordpress verkkosivut yrityksille ajanvaraus

Ajanvarauskalenteri WordPress-verkkosivuilla on kätevä tapa antaa asiakkaille vapaat kädet varata heille sopivan ajankohdan, silloin kun heille parhaiten sopii. Ajanvarauskalenteri WordPress-verkkosivuilla vapauttaa yrityksessä työskentelevien henkilöiden ajan tehokkaampaan käyttöön ja pitää yrityksen ajanvarauksen auki keskeytyksettä. Sivustolla kannatta kertoa kuluttajille selkeästi palveluista ja niiden hinnoista, jotta vältytään suurimmalta osin mahdollisilta väärin käsityksiltä ja reklamaatioista.

AJANVARAUSKALENTERIN TOIMINNALLISUUKSIA

Ajanvarauksen toiminnallisuudet ovat erinoimaisesti räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin ja usein tehdäänkin paljon muutoksia yrityksen liiketoiminta huomioon ottaen. Ajanvarauksen automatisoinnin etuja ovat erityisesti se, että asiakas itse täyttää tietonsa ja mahdollisesti maksaa palvelun etukäteen tai se voidaan laskuttaa jälkikäteen. Tällöin vältytään tyhjiltä, käyttämättömiltä ajoilta, jolloin ei ole asiakkaita ja kalenterit täytetään optimaalisesti. Myös peruutuksiin voidaan asettaa ehtoja, jolloin asiakkaan viime hetkellä käyttämättä jättämä aika ei aiheuta yrityksille taloudellisia menetyksiä. Peruutuksen tai siirto voidaan antaa myös asiakkaiden hoidettavaksi nettisivuilla. 

Palveluiden hinnoittelua voi optimoida sesongin ja suosion mukaan, kuten esimerkiksi hiljaisina aikoina voi olla edullisimmat hinnat, kun taas vilkkaana kautena voi olla korkeammat hinnat. Myös kampanjoiden luominen ja erilaisten asiakasryhmille annettavat alennukset onnistuvat. 

Varatuista ajoista voidaan lähettää sähköposti asiakkaalle automaattisesti, joista löytyy myös sovittu ajankohta, paikka ja reittiohjeet. Sähköpostiin voidaan lisätä myös kalenterimuistutus, jonka avulla asiakkaan kalenteriin voidaan lisätä varattu aika. Automaattiset muistutukset sähköpostilla voidaan ajastaa lähtemään vaikka 24 tuntia ennen sovittua aikaa. 

ajanvarauskalenteri wordpress verkkosivut yrityksille ajanvaraus

Ajanvarauskalenteria voidaan hyödyntää lukuisilla eri toimialoilla, kuten hotellien, leirintäalueiden, kampaamoiden ja partureiden, terveyskeskusten, optikoiden, lääkärien, hierojien tai fysioterapeuttien tarpeisiin mukautettuna. Palvelua voivat hyödyntää verkkosivuillaan myös B2B palvelumyyntiä tekevät yritykset, sillä toiminnallisuukset ovat hyvin räätälöitävissä yritysten erilaisiin tarpeisiin. 

10 SYYTÄ LISÄTÄ AJANVARAUS NETTISIVUILLE

  1. Vähentää manuaalista työtä.
  2. Vapauttaa työntekijöiden työaikaa tuottavampaan työhön.
  3. Ajanvaraus on mahdollista tehdä milloin tahansa, riippumatta yrityksen aukioloajoista.
  4. Kalenterin voi optimoida mahdollisimman täyteen.
  5. Myynti todennäköisesti kasvaa, kun esteitä katoaa ajanvarauksen tieltä.
  6. Markkinointia on mahdollista tehdä selkeällä ja mitattavalla tavoitteella.
  7. Laskutuksen voi automatisoida, jolloin vähenee siihen käytettävä työaika ja luottotappiot.
  8. Vapaista ajoista voi tiedottaa helposti asiakkaille.
  9. Ajanvarauskalenterin saa synkronoitua Google kalenteriin tai Outlook kalenteriin.
  10. Ajanvarauskalenterilla varustettu nettisivut maksavat itsensä takaisin nopeasti. 

OTA YHTEYTTÄ

Jani Karsikko Digital Marketing Consultant

JANI KARSIKKO
Digital Marketing Consultant

Tel. 040 503 2779

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.